VidyoRouter

VidyoRouterMozak i mišić koji napaja svaku Vidyo aktivaciju

U srži VidyoConferencing sustava nalazi se VidyoRouter, prva tehnologija koja pruža HD kvalitetu video konferencija putem fiksnih linija i bežičnih mreža na sobnim sustavima, PC i Mac računalima, tabletima i pametnim telefonima bez zakašnjenja učitavanja stranica.

Umjesto konvertiranja na centraliziranom i potencijalnom uskom grlu (npr. MCU) video sustava, VidyoRouter™ usmjerava optimizirani video stream svakom sudioniku konferencije. Ova izuzetno djelotvorna i učinkovita arhitektura koju je patentirao Vidyo štedi propusnost i osigurava optimalno iskustvo za svakog korisnika. Da biste ostvarili više kapaciteta, jednostavno samo dodajte fizički ili virtualni VidyoRouter bilo gdje u mreži.

Prati rad mreže u stvarnom vremenu i dinamički optimizira sve od rezolucije, brzine prijenosa te okvire po potrebi pojedinačnog korisnika. To znači da svaki korisnik prima najvišu video kvalitetu koju njegov uređaj može obraditi. Za razliku od tradicionalnih sustava video konferencija koji zahtijevaju skupe hardvere i specijalizirane mreže, VidyoRouter koristi bilo koji hardver kako bi bio ekonomičan za sve tvrtke.

Glavne značajke:

  • izvorna brzina i odgovarajuća rezolucija do 1440p/60 po terminalnoj točci,
  • do 100 istovremenih HD poveznica po fizičkom ili virtualnom uređaju,
  • održavanje HD konferencija putem linkova različitih frekvencijskih područja i do najviše 20% gubitka paketa,
  • bez prethodno postavljenog ograničenja na broj sudionika u konferenciji,
  • dinamička prilagodba optimizira kvalitetu i iskoristivost za svakog sudionika konferencije.