VidyoRoom

VidyoRoomViše sudionika na više mjesta

HD video konferencije su prirodni nastavak načina na koji ljudi danas međusobno surađuju. VidyoRoom sustavi koriste inovativnu tehnologiju koja se prilagođava kako bi pružila najbolje moguće video iskustvo putem normalnih mreža i Interneta.

Vidyo Vam omogućava da konferencijsku salu, prostor za druženje ili bilo koji drugi uredski prostor putem mobilna kolica s opremom pretvorite VidyoRoom-om. Svaki VidyoRoom sustav podržava višekorisničke konferencije, HD kodiranje i dekodiranje te dvojni ekran bez dodatnih troškova.

VidyoRoom integrira u jedinstvni video konferencijski sustav bilo koje VidyoDesktop i tradicionalnu terminalnu opremu putem VidyoGateway-a. To znači da se osoba može spojiti na video konferenciju korištenjem postojećeg hardvera bez potrebe nabavke nove opreme. Uklanjajući potrebu za skupom nadogradnjom mreže i određenim sobama gdje se mogu održavati video konferencije visoke kvalitete, VidyoRoom omogućava da višespojne poveznice budu pristupačnije nego ikada prije.

VidyoRoom sustav je jednostavan za korištenje. Nudi razne izglede i profile tako da svaki korisnik može prilagoditi da izgled svog sastanka bez utjecaja na ljude koji se uključuju u video konferenciju s njihove strane.

VidyoRemote softver omogućuje osobi da kontrolira sastanak koristeći standardni infracrveni daljinski upravljač. Također mogu kontrolirati što vide ka oda su u istoj prostoriji s ostalim sudionicima

Glavne značajke

  • uživajte u HD kvaliteti putem širokopojasne mrežne veze
  • birajte između više aktivnih zvučnika izgleda kontinuiranog prisustva
  • povežite do dva zaslona bilo koje veličine
  • višespojno dijeljenje sadržaja: aktivno izmjenjujte dionice između više sudionika
  • avi VidyoRoom modeli uključuju i namjensku VidyoLine licencu
  • virtualna trgovanja za financijske usluge za koordinaciju strategija na svim područjima u stvarnom vremenu…