VidyoPanorama

VidyoPanoramaRješenje za veće prostore za video konferencije

VidyoPanorama™ 600 je više-ekransko grupno rješenje koje omogućuje distribuiranim timovima da se povežu u video konferenciju i da jednostavno surađuju i dijele informacije s radne površine ekrana računala, mobilnih i sobnih uređaja.  Dok su tipični kancelarijski sustavi ograničeni na samo dva ekrana za prikaz sudionika i dijeljenih sadržaje, VidyoPanorama 600 omogućuje spajanje  i do šest ekrana, a zahvaljujući ekskluzivnom svojstvu dijeljenja sadržaja između više sudionika (Multi-Participant Content Sharing), sadržaj se može bez zastoja reproducirati i  biti prikazan u isto vrijeme čak i do šest aktivnih sudionika konferencije. VidyoPanorama pretvara Vašu video konferenciju u iskustvo kao da ste uživo prisutnu na licu mjesta. To znači da, ako Vaš posao tek započinje ili ste velika organizacija koja se planira širiti, Vidyo platforma je stvorena za Vas. Vaši zaposlenici imat će koristi od konferencija koje se čine kao da su uživo prisutni bez obzira gdje se trenutno nalaze. Sve što im je potrebno je Internet veza i Vidyo front-end aplikacija.

Tvrtke su tradicionalno zaokupljene razmišljanjima o implementacijama visoko-kvalitetnih i sveobuhvatnih rješenja za video konferencije kako bi zadovoljili svoje poslovne potrebe, ali zbog njihovog troška i nefleksibilnosti rijetko se odlučuju za takva rješenja. Međutim VidyoPanorama Vam nudi automatsko optimiziranje video za svakog korisnika kako bi najbolje iskoristio većinu dostupnih brzina mreže i mogućnost obrade slika primljenih s različitih uređaja (mobitela, tableta, PC kamera…)

Ključne značajke uključuju:

  • svaki pojedinačna VidyoPanorama omogućuje dijeljenje do 6 ekrana bilo koje veličine i maksimalne rezolucije 1080p60
  • prikazuje podijeljeni sadržaj od najviše 6 sudionika istovremeno
  • svaki ekran može prikazati puni zaslon sudionika, zajednički dijeljeni sadržaj, odnosno do 8 sudionika u kontinuiranoj prisutnosti
  • konferencije su omogućene prema bilo kojoj terminalnoj opremi, uključujući i sobne sustave, stolna računala, prijenosna računala, tablete i mobitele
  • dinamička prilagodba tehnologije optimizira svaki video prikaz kako bi se spretno prikrili svi nedostatci te tada popravile sve pogreške uzrokovane mrežnim nedostacima.

Ovo je potpuno fleksibilno rješenje koja se mogu prilagoditi kako bi odgovarala svakoj Vašoj potrebi, bez obzira na prostoriju ili uređaj koji se koristi. VidyoPanorama je idealno rješenje za rješavanje novih tržišta i aplikacija kao što su:

  • operativni centri upravljanja za proizvodnju ili lanac opskrbe,
  • operativno kontrolni centri za krizne nadzorne centre ili vojne primjene,
  • praćenje pacijenata u liječničkim ili medicinskim stanicama unutar bolnica ili klinika,
  • obrazovanje na daljinu s više stručnjaka ili predavača za udaljena ili ruralna područja,
  • virtualna trgovanja za financijske usluge za koordinaciju strategija na svim područjima u stvarnom vremenu…