VidyoMobile

VidyoMobileKvalitetni sastanci na mobilnim uređajima

VidyoMobile™ aplikacija donosi visoko-kvalitetne video konferencije na popularne Apple iOS i Android tablete i pametne telefone. Budite domaćin video konferencija jedan-na-jedan ili između više sudionika iz svog ureda, kuće ili na putu, putem bežične širokopojasne ili WiFi veze. Kao potpuno opremljena terminalna točka u Vašem VidyoConferencing™ rješenju, VidyoMobile pruža video konferencije bez dekodiranja za prirodnu komunikaciju na razini normalnog razgovora, bez smrznutih slika koje je povezano s tradicionalnim rješenjima.

S VidyoMobile-om  imate mogućnost dobiti HD video konferencije na svom pametnom telefonu ili tabletu. Ovo je idealno rješenje za vašu mobilnu radnu snagu kako bi se i oni mogli uključiti na sastanke dok su na terenu te se ne moraju vratiti u ured što smanjuje putne troškove i poboljšava poslovnu učinkovitost. Intuitivno sučelje i jednostavne naredbe olakšavaju VidyoMobile korisnicima da se pridruže sastancima.

Prednosti VidyoMobile-a:

  • jednostavno instaliranje s intuitivnim korisničkim sučeljem,
  • dekodiranje do 720p i kodiranje do VGA kvalitete,
  • prirodna interakciju u stvarnom vremenu s niskim kašnjenjem,
  • prilagodljivi izgled zaslona, uključujući i željene zvučnike i kontinuirana prisutnost,
  • mogućnosti dijeljenja podataka i aplikacija s integriranim izgledom.

 

VidyoMobile koristi Vidyo adaptivnu tehnologiju kako bi omogućili prirodnu, kvalitetnu video konferenciju na svim mobilnim mrežama. To znači da je video dinamički optimiziran kako bi bio najbolje kvalitete koju mobilni uređaj i bežična mreža mogu ponuditi.

VidyoMobile integrira sa svim Vidyo krajnjim točkama kao i onima koje nisu krajnje točke Vidyo-a kroz VideoGateway. VidyoMobile je dostupan kao dio VidyoConferencing opcije ili kao usluga kroz kvalificiranog pružatelja Vidyo usluga.

VidyoMobile is available as part of the VidyoConferencing solution or as a service through a Vidyo Qualified Conferencing Service Provider.