VidyoGateway

VidyoGatewayFleksibilno i pristupačno međusobno djelovanje

Video je moćan alat kojim se može poboljšati suradnja između zaposlenika i odjela te povećati produktivnost. To je povećalo potražnju za sljedeće generacije tehnologije video konferencija koje mogu ne samo podržavati video HD kvalitete u realnom vremenu, već pružati tvrtkama skalabilnost i troškovno učinkovita rješenja.

Međutim, mnoge organizacije već su uložile sredstva u tradicionalne konferencijske sustave i ne žele kupiti potpuno novi sustav. U tu svrhu, VidyoGateway rješenje osigurava poveznicu između starog i novog. U biti, produžuje HD kvalitetu video konferencije od postojećeg sobnog sustava na računala korisnika.

Također podržava i najnovije tehnologije video kompresije koja se prilagođava Vašoj mrežnoj brzini, a također pruža povratnu kompatibilnost sa starijim sustavima i šifriranim nositeljima.

VidyoGateway podržava rješenja različitih dobavljača, uključujući Polycom i Cisco kako bi Vam omogućili besprikornu integraciju. VidyoGateway™ produžava Vidyo infrastrukturu kako bi podržali video i audio krajnje točke drugih proizvođača. Za  H.323 i SIP sustave, VidyoGateway omogućava sudionicima video do 1080p30 rezolucije te jednostavne postavke kao što su krajnja kontrola kamere, dijeljenje sadržaja i interaktivni glasovni odgovor. Uz podršku za klastere i visoku dostupnost, VidyoGateway omogućava pristupačno međusobno djelovanje koje je jednostavno za implementaciju upravljanje i skaliranje.

Glavne značajke:

  • integrira H.323 i SIP sobne sustave s Vidyo,
  • podržava rezoluciju do 1080p30,
  • dostupan kao fizički ili virtualni server uređaja,
  • podržava grupiranje, uravnoteženje opterećenja i padove kako bi se poboljšao kapacitet i otpornost.