Proizvodi

Vidyo proizvodiUčinkovita svestranost

Zahvaljujući softverskom dizajnu i iznimno učinkovitoj arhitekturi možete implementirati Vidyo baš kao i druge aplikacije na Vašoj postojećoj mrežnoj infrastukturi: na standardnim fizičkim ili virtualnim serverima, povezujući korisnike putem širokopojasnih veza.

Šest razloga zašto odabrati Vidyo

  1. Programski bazirano rješenje

Standardni video sustavi obavezuju Vas da upotrebljavate prilagođenu i strogo dediciranu opremu, specijalizirane komponente i jaku mrežnu infrastrukturu s ciljem podržavanja što više sudionika u konferenciji. Arhitektura Vidyo rješenja zaobilazi takva ograničenja jer je bazirano na programskim algoritmima za kodiranje i dekodiranje video i audio signala tako da se Vidyo rješenja mogu instalirati na standardnoj PC serverskoj opremi, ali i na virtualnim platformama dok  VidyoRoom™ i VidyoPanorama™ sustavi, baziranim na Intel CPU platformi, omogućavaju veće funkcionalnosti i vrijednosti video konferencijskih sustava sa svakom novom generacijom opreme. Što se tiče zahtjeva za opremu za Vašu osobnu konferenciju, Vidyo aplikacije i dodatci rade na postojećim  računalima i mobilnim uređajima koje već posjedujete. Budući da Vidyo rješenja iskorištavaju snagu platformi velikih mreža, Vidyo omogućuje HD konferencijske pozive  po  istim uvjetima kao i standardni glasovni pozivi.

  1. Kvaliteta video prijenosa

S Vidyo sustavom, izvorna HD kvaliteta i  multipoint funkcionalnost koja objedinjuje visoku rezoluciju i vjernost prikaza slike s nevjerojatno niskim kašnjenjem, čak i preko javnog interneta, osnovna na prednost Vidyo sustava. S   jednostavnošću jednog pritiska za povezivanje, gosti mogu sudjelovati u video konferenciji putem svog računala, mobilnog uređaja ili  putem video konferencijskog sustava drugih proizvođača. Poboljšajte suradnju i dijeljenje informacija i multimedijskih sadržaja između više korisnika s ekskluzivnom Vidyo značajkom gdje više sudionika može dijeliti sadržaj unutar konferencije istovremeno. A zahvaljujući kaskadno smanjenom gubitku video kvalitete uslijed loših veza – gdje više VidyoRouter uređaja djeluje kao jedna jedinstvena komponenta sustava, postiže se jednaka kvaliteta prijenosa videa čak i u velikim konferencijama koje povezuju  više lokacija na svijetu.

  1. Pouzdani rad

Svaka mrežna konekcija, posebice Internet i bežične WiFi konekcije, patiti od zagušenja protoka pa čak i od gubitka paketa podataka. Kada se loše stvari dogode i potrebna Vam je kvalitetna i pouzdana video veza, jedino Vidyo rješenja elegantno prikriju navedene nedostatke upravo kada je to najviše i potrebno te automatski povećavaju kvalitetu videa kada se uvjeti za  to poboljšaju. S rješenjima drugih dobavljača kvaliteta opada uslijed zagušenja mrežnog protoka što dovodi do toga da se video poziv na kraju i prekine. Zahvaljujući dinamičnoj prilagodbi, Vidyo održava HD konferencije preko veza s različitim frekvencijskim područjima i do 20% gubitka paketa bez da korisnik to primijeti dok rješenja drugih proizvođača nisu ni blizu takvoj funkcionalnosti.

  1. Globalna skalabilnost

Jedino Vidyo donosi više od 100 istovremenih HD veza po virtualnom uređaju ili rack serveru. Kako je to moguće? Umjesto zaobilaženja centraliziranog bottleneck-a (npr. MCU), VidyoRouter usmjerava optimizirani video stream svakom sudioniku konferencije. Ova izuzetno djelotvorna i učinkovita arhitektura koju je patentirao Vidyo štedi propusnost i osigurava optimalno iskustvo za svakog sudionika. Trebate još više kapaciteta? Samo trebate dodati fizički ili virtualni VidyoRouters bilo gdje u mreži.

  1. Zaštita ulaganja

Recite zbogom velikim tzv. “forklift“ nadogradnjama. Dok su postojeći sustavi video konferencija prilagođeni za rad na dediciranom opremom i zahtijevaju vremenom zamjenu hardverskih komponenti, sve Vidyo komponente imaju mogućnost nadogradnje jednostavnom nadogradnjom samo programskih modula kako bi implementirali nove funkcionalnosti i poboljšali djelovanje sustava. Kako bi se produžio život starih sustava, H.323 i SIP veze Vidyo je osmislio VidyoGateway™ komponentu koja putem patentirane VidyoWay® funkcionalnosti omogućuje povezivost state i nove tehnologije.®.

  1. Bezprijekorna integracija

VidyoWorks™ platforma omogućava firmama, integratorima sustava i  softverskim programerima jednostavan pristup Vidyo konferencijskim resursima i aplikacijama. Srž intelektualnog vlasništva, API, SDK i razvoj okvira dostavljenih od strane VidyoWorks omogućuje integraciju i  ostalim široko rasprostranjenim sustavima za video konferencije poput  Philipsovih rješenja u zdravstvu ili  Google+ Hangouts.