O nama

O nama


Vidyo

Vidyo mijenja način na koji se ljudi povezuju. Vidyo je revolucionirao i promijenio poslovni model video konferencija izvan skupih hardvera i mreža kako bi pružili snažno, fleksibilno i skalabilno softversko rješenje koje je također i financijski pristupačno. Jednostavna za korištenje i upravljanje, Vidyo™ inovativna tehnologija stavlja HD-kvalitetnu, višespojnu video komunikaciju unutar dosega za sve, koristeći bilo koji uređaj, bilo gdje. Vidyo rješenja danas vode radne aplikacije koje zatvaraju informacijske praznine i povećavaju produktivnost u industrijama kao što su bankarstvo, obrazovanje, vlada, zdravstvo i visoka tehnologija. Za više podataka molimo Vas da posjetite www.vidyo.com

Penta

Penta godinama djeluje kao proizvođač i sistem integrator sustava za automatsku identifikaciju na područjima kontrole pristupa, evidenije radnog vremena, e-ticketing sustava naplate i kontrole karata u javnom prijevozu, kako na području Hrvatske tako i u zemljeme iz okruženja u kojima ima i svoje područne urede ili sestrinske firme.

Za više podataka molimo Vas da posjetite www.penta.hr

Upravo iz potrebe globalnog povezivanja rada djelatnika Pente, ali i korisnika naših rješenja kao i učestalih potreba upravo za video konferencijama, započeli smo za korištenjem Vidyo rješenja te ponukanim odličnim iskustvom odlučili smo ponuditi našim postojećim i potencijalno novim korisnicima Vidyo tehnologiju te kao ovlašteni Vidyo partner, pomoći im oko instalacije, obuke i održavanja Vidyo rješenja.